Utbildning för dig, på dina villkor

Informator Time-to-Skills

Alla företag har inte tid att släppa iväg sin personal på långa utbildningar men alla är överens om att kompetensutveckling behövs för att driva verksamheten framåt. Tidseffektiva alternativ får allt mer efterfrågan eftersom personalens tid borta från arbetsplatsen både kostar pengar och leder till eftersläpande arbetsuppgifter.

Vi lyssnar på branschens behov av tidseffektiva utbildningar. Därför har Informator arbetat fram former och lösningar som tacklar tidsutmaningen och samtidigt stöttar din kompetensutveckling. Samlingsnamnet för detta är Time-to-Skills™.

Delta på våra öppna, schemalagda klassrums-utbildningar på plats hos oss i Stockholm eller Göteborg för maximal kursupplevelse. Du möter kursledare och övriga kursdeltagare på plats, jobbar på modern utrustning med dubbla skärmar, blir omhändertagen med service, fika/lunch och närhet till all service!
Se vårt kursutbud >

Med en anpassad utbildning får ni ut bästa möjliga effekt för gruppen då ni styr utbildningens innehåll och jobbar tillsammans med ledande områdesexperter. Ni kan också välja att genomföra utbildningen i något av våra kurscenter, hos er eller i annan lokal. Behöver ni hyra in datorer till kursen erbjuder vi även detta som tillägg.
Läs mer här >

Delta under ordinarie kurstid på våra schemalagda utbildningar fast på distans för att spara tid, resekostnader och på miljön. Välj att delta på kursen från något av våra högmoderna remoteklassrum vars upplevelse är nästintill likvärdig som om du befann dig i klassrummet med läraren.

Alla kurstillfällen som kan ges via Remote är markerade med  i kursschemat! 
Läs mer här >

Delta under ordinarie kurstid på våra schemalagda utbildningar på distans via din egen dator, surfplatta eller telefon när du behöver kombinera utbildning med tillgänglighet antingen i jobbet eller privat.

Alla kurser som kan levereras via Remote Cloud Access syns under resterande orter i kursöversikten/schemat och i högerspalten vid kursdatumen på kursbladen. 
Läs mer här >

Våra expertlärare hjälper dig genom individanpassat lärande på din arbetsplats att effektivisera metoder och hur du kan använda verktygen som ni idag arbetar med, fullt ut. Detta passar företag som vill investera i en person eller mindre gruppers kompetens i miljön de arbetar i. Detta alternativ är även utmärkt att kombinera som uppföljning på en kurs du genomfört tidigare hos Informator.
Kontakta oss om du vill veta mer >

Om du under din utbildning behöver teknisk utrustning har vi mobila klassrum som vi kan skicka till den önskade utbildningslokalen. Med det mobila klassrummet får ni tekniskt stöd i installation av aktuell mjukvara och utbildningsmaterial på datorer av Informator. Detta alternativ passar utmärkt när ni själva har tillgång till lokal men inte har egna utbildningsdatorer.
Kontakta oss om du vill veta mer >

Informator Training CloudInformator Training Cloud är vår webbaserade lärplattform som stödjer och förenklar vissa utvalda utbildningsinitiativ mot önskat resultat.  

Training Cloud bygger på internationellt erkänd lärtransferbas från Promote® Int. baserat på bla. forskning av Professor Robert O. Brinkerhoff (Brinkerhoff Evaluation Institute) och Dr James D. Kirkpatrick (Kickpatrick Partners).
Läs mer >