Kurs & utbildning i Word

Word kurs

Här hittar du grundläggande kurser och kurser för mer vana användare i Word.

Microsoft Word 2016 är den fjärde versionen av Word som har lanserats sedan Word 2003. Den första var Word 2007 och därefter Word 2010 och 2013. De senare versionerna innehåller många praktiska, nya funktioner samt viktiga ändringar i användargränssnittet som ska förbättra åtkomsten till de många funktionerna i Word. Se till att du använder programmet fullt ut!

Våra kurser i Word hålls i Informators kurslokaler som öppna schemalagda kurser men kan också företagsanpassas hos oss eller i kundens lokaler. Läs mer om våra Wordkurser nedan och boka.

Läs mer om Webinar

Kurser inom Word

Word - Fortsättningskurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1705 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

För många räcker grunderna långt för att arbeta i Word. Är du en flitig användare av programmet upptäcker du snart att det finns så mycket mer. Fortsättningskursen tar vid där grundkursen slutar och fördjupar din kunskap om programmet.

Läs mer

Word - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1704 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Microsoft Word är det vanligaste ordbehandlingsprogrammet. Det hjälper dig att skapa dokument av professionell kvalitet. Med hjälp av Word kan du organisera och skriva dokument effektivt. Programmet innehåller flera kraftfulla redigerings- och granskningsverktyg som du kan använda för att ta fram perfekta dokument i samarbete med andra användare.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se


Microsoft Office Specialist. Du får ett värdefullt intyg som visar att du har en verklig kunskap i hur man använder alla funktioner med MOS 2010.

Ring eller maila oss Kontakta oss
för offert
08 587 116 10
info@informator.se