SharePoint

Sharepoint kurs

Oavsett om du arbetar med en lokal installation eller direkt i molnet så är SharePoint det bästa sättet att arbeta tillsammans. En förenkladanvändarupplevelse hjälper dig att organisera, synkronisera och dela allt innehåll. Nya sociala funktioner gör det enkelt att dela idéer, hålla reda på vad dina kollegor arbetar med och upptäcka experter du inte visste fanns.

Nedan finner du Informators utbildningar för användare inom SharePoint.

Läs mer om Webinar

Kurser inom SharePoint för IT-Användare

Teams och SharePoint Online för användare


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: N1214 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

SharePoint är stort och svårt för en användare att överblicka vilket ofta ger att företag missar att utnyttja upp till 90% av alla fördelar med programmet. Denna utbildning lär dig grunderna i SharePoint oavsett version, du får en överblick i programmets struktur och lär dig om integrationen med Microsoft Office. Det handlar inte längre enbart om intranät utan även om hur vi hanterar information i vår organisation.

Informator har genomfört utbildningar och våra experter från Humandata har arbetat med SharePoint sedan första version och har stött på både problem och lösningar hos stora som små kunder över hela Sverige!

Läs mer
Intresseanmälan >

SharePoint för Administratör och Redaktör - Informator UtbildningSharePoint är ett stort system med många användningsområden och under denna utbildning går vi steg för steg igenom de viktigaste teknikerna för dig som arbetar som administratör eller redaktör av intranät och dokumenthantering.

I kursen som leds av ledande SharePointexperter som dagligen arbetar med produkten ute hos både små och stora kunder så lär du dig SharePoint på en super-user nivå. Du lär dig om integrationen med Office och även att jobba med bland annat rättigheter, arbetsflöden, dokumenthantering, redigering av innehåll samt listor.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se

Kurser inom SharePoint

This five-day course will teach you how to plan, configure, and manage the advanced features in a SharePoint 2016 environment.

Läs mer

This five-day course will provide you with the knowledge and skills to plan and administer a Microsoft SharePoint 2016 environment. The course teaches you how to deploy, administer, and troubleshoot your SharePoint environment. This course also provides guidelines, best practices, and considerations that help you optimize your SharePoint deployment.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se


SharePoint All Stars