Kurs i PowerPoint

Powerpoint kurs

PowerPoint är dominerande när det kommer till presentationer hos företag. Här hittar du grundläggande kurser och kurser för mer vana användare som vill ta sina kunskaper inom PowerPoint till en ny nivå.

Våra utbildningar i PowerPoint hålls i Informators kurslokaler som öppna schemalagda kurser men kan också företagsanpassas hos oss eller i kundens lokaler. Läs mer om våra Powerpointkurser nedan och boka.

Läs mer om Webinar

Kurser inom PowerPoint

PowerPoint - Fortsättningskurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1709 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Med PowerPoint kan du skapa avancerade bildspel med text och foton, illustrationer, ritningar, tabeller, diagram och film, med övergångar i ett snyggt bildspel. Du kan animera text och illustrationer och lägga till ljudeffekter och berättarröst. Detta är en interaktiv kurs som genomförs med fokus på just de önskemål som aktuella kursdeltagare framför. Uppge gärna speciella önskemål vid din kursanmälan!

Läs mer

PowerPoint - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1708 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Med PowerPoint kan du skapa bildspel med text och foton, illustrationer, ritningar, tabeller och diagram i ett snyggt bildspel. Du kan animera text och illustrationer och lägga till ljudeffekter och berättarröst.  

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se


Microsoft Office Specialist. Du får ett värdefullt intyg som visar att du har en verklig kunskap i hur man använder alla funktioner med MOS 2010.

Ring eller maila oss Kontakta oss
för offert
08 587 116 10
info@informator.se