Utbildning & kurser inom Office 365

Microsoft Office 365 - Utbildning

Säker åtkomst överallt till e-post och kalendrar, Office Web Apps, snabbmeddelanden, konferenser och fildelning. Med Office 365 får du ditt arbete gjort på ett säkert sätt, och du kan kommunicera i realtid från nästan vilken plats som helst.

När du kombinerar Office med Office 365 får du den bästa lösningen för produktivitet, samarbete, kommunikation och problemfri IT.

Läs mer om Webinar


Kurser inom Office 365

Microsoft 365 Security Administrator


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: MSMS-500 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >
This course was designed for IT Professionals who manage and deploy security technologies for Microsoft 365 in their organization.This is a series of four courses for the Microsoft 365 Security Administrator.  These courses help learners prepare for the Microsoft 365 Certified: Security Administrator Associate exam (MS-500). MS-500T01 Help protect against credential compromise with identity... Läs mer

Office 365 för Administratörer


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1802B Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Office 365 och dess Appar


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1716 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Office 365 är så mycket mer än bara Word, Excel, PowerPoint och Outlook. Denna fullspäckade utbildningsdag kommer att ge dig en överblick om vad Office 365 kan ge dig stöd och hjälp med utöver den traditionella synen på Office 365. Du kommer med andra ord att kunna utnyttja mobiliteten fullt ut i Office 365.

Läs mer

OneNote - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1706 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Fånga dina idéer, oavsett vilket format de kommer i. Skriv med tangentbordet eller för hand. Kopiera och lägg in länkar och webbsidor, infoga foton och videoklipp; bädda in tabeller och bifoga filer. OneNote är en digital anteckningsbok för att skriva ned, lagra och dela all slags information Om du har dina anteckningsböcker i molnet kan du komma åt och använda informationen på alla dina favoritenheter. Du kommer dessutom åt din information i en vanlig webbläsare.

Läs mer
Intresseanmälan >

SharePoint för Administratör och Redaktör - Informator UtbildningSharePoint är ett stort system med många användningsområden och under denna utbildning går vi steg för steg igenom de viktigaste teknikerna för dig som arbetar som administratör eller redaktör av intranät och dokumenthantering.

I kursen som leds av ledande SharePointexperter som dagligen arbetar med produkten ute hos både små och stora kunder så lär du dig SharePoint på en super-user nivå. Du lär dig om integrationen med Office och även att jobba med bland annat rättigheter, arbetsflöden, dokumenthantering, redigering av innehåll samt listor.

Läs mer

Microsoft Teams - Webinar


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: WE2001 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >
Intresseanmälan >

If you want to be and stay in control of your data, this inclusive Azure and Office 365 Information Security PowerClass, coupled with best practices and practical hands-on labs is a must-have.

Läs mer

Excel - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1702 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

En komplett grundkurs i Excel med inriktning på hur formler och funktioner kan göra dig effektivare. Excel är ett väldigt kraftfullt verktyg när det handlar om att få ut något meningsfullt ur stora mängder data. Samtidigt fungerar Excel också mycket bra för enkla beräkningar eller för att hålla ordning på nästan vilken information som helst

Läs mer

Excel - Fortsättningskurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1703 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Fortsättningskursen för Excel ger dig möjlighet att utnyttja mer av programmets potential. Du lär dig att hantera pivottabeller, länkade kalkyler, formelgranskning m.m. för att öka din effektivitet. Dessutom sparar du tid när du har lärt dig skapa mallar och använda enkla makron. 

Läs mer

Outlook - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1707 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Med hjälp av Microsoft Outlook kan du organisera dina e-postmeddelanden, kalendrar, kontakter, uppgifter och att göra-listor på ett och samma ställe.

Läs mer

SharePoint - PowerUser med NOCODE


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: T1428 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Detta är kursen för dig som arbetat ett tag med SharePoint, kanske som administratör eller redaktör och nu vill borra djupare för att bli än mer effektiv med verktyget genom att få förståelse för begreppet NOCODE. 

Målet med utbildningen är att ge dig kunskap att än bättre kunna utnyttja de inbyggda funktionerna i SharePoint för att på egen hand bygga smarta lösningar som inte kräver kodning/systemutveckling.

Läs mer

Word - Fortsättningskurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1705 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

För många räcker grunderna långt för att arbeta i Word. Är du en flitig användare av programmet upptäcker du snart att det finns så mycket mer. Fortsättningskursen tar vid där grundkursen slutar och fördjupar din kunskap om programmet.

Läs mer

Word - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1704 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Microsoft Word är det vanligaste ordbehandlingsprogrammet. Det hjälper dig att skapa dokument av professionell kvalitet. Med hjälp av Word kan du organisera och skriva dokument effektivt. Programmet innehåller flera kraftfulla redigerings- och granskningsverktyg som du kan använda för att ta fram perfekta dokument i samarbete med andra användare.

Läs mer

PowerPoint - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1708 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Med PowerPoint kan du skapa bildspel med text och foton, illustrationer, ritningar, tabeller och diagram i ett snyggt bildspel. Du kan animera text och illustrationer och lägga till ljudeffekter och berättarröst.  

Läs mer

PowerPoint - Fortsättningskurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1709 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Med PowerPoint kan du skapa avancerade bildspel med text och foton, illustrationer, ritningar, tabeller, diagram och film, med övergångar i ett snyggt bildspel. Du kan animera text och illustrationer och lägga till ljudeffekter och berättarröst. Detta är en interaktiv kurs som genomförs med fokus på just de önskemål som aktuella kursdeltagare framför. Uppge gärna speciella önskemål vid din kursanmälan!

Läs mer

Managing Office 365 Content Services


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: MSMS-300T01 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Managing SharePoint Online


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: MSMS-300T02 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Deploying Microsoft 365 Teamwork


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: MSMS-300 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Microsoft 365 Identity and Services


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: MSMS-100 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Microsoft 365 Mobility and Security


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: MSMS-101 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se