Kurs & utbildning i MS Project

Project kurs

På denna sida hittar du Informators kurser i MS Project som riktar sig till dig som både är ny såväl som erfaren projektledare. Kurserna passar mycket väl för att anpassas på plats hos er efter just den projektinriktning som ert företag arbetar efter.

Samtliga Informators kurser kan genomföras på den version som ni arbetar med. Oavsett om ni fortfarande har kvar MS Project 2007, MS Project 2010 eller uppgraderat till senaste versionen MS Project 2013 så har våra kursledare erfarenheten att guida er vidare till bästa arbetssätt.

Läs mer om Webinar

Kurser inom MS Project

Intresseanmälan >

Utbildningen vänder sig till projektledare och projektmedarbetare som vill kunna använda MS Project som ett effektivt verktyg för planering av projekt.

Läs mer

Visio 2016 - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1712 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Utbildningen är avsedd för dig som vill åskådliggöra dina uppgifter grafiskt, rita upp din strategi, förklara komplicerade processer och kommunicera bättre. Med Visio är det enkelt att skapa professionell affärsgrafik.  Utmärkt för den som ska presentera flödesscheman eller organisationsscheman. Visio gör det lättare att hålla reda på det växande nätverkets uppbyggnad, skapa planritningar m.m.

Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se


Vi stöder dig hela vägen från ditt nuläge till ditt önskade läge i kompetensutvecklingen.
Vi erbjuder olika IT-certifieringar.

Ring eller maila oss Kontakta oss
för offert
08 587 116 10
info@informator.se