Excelkurs & Utbildning

Excelkurs

Informator erbjuder ett brett utbud av Excelkurser, både för nybörjare och vana användare som vill optimera sina kunskaper i Excel.

Med Microsoft Excel kan du analysera, hantera och dela information på många sätt samt få hjälp att fatta bättre och smartare beslut. Nya verktyg för analys och visualisering gör det lättare att spåra och belysa viktiga datatrender. Du kan komma åt viktig information nästan var som helst, via olika webbläsare och smartphones. Med Excel kan du till och med överföra filer till webben och arbeta samtidigt med andra online. Med Excel får du möjlighet att uppnå dina mål smidigt och effektivt, vare sig du skapar ekonomiska rapporter eller hanterar dina privata utgifter.

Excelkurser i Stockholm och Göteborg

Våra kurser och utbildningar i Excel hålls i Informator kurslokaler som öppna schemalagda kurser men kan också företagsanpassas hos oss eller i kundens lokaler. Läs mer om våra kurser nedan och boka.

Läs mer om Webinar

Kurser inom Excel

Excel - Fortsättningskurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1703 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Fortsättningskursen för Excel ger dig möjlighet att utnyttja mer av programmets potential. Du lär dig att hantera pivottabeller, länkade kalkyler, formelgranskning m.m. för att öka din effektivitet. Dessutom sparar du tid när du har lärt dig skapa mallar och använda enkla makron. 

Läs mer

Excel - Grundkurs


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1702 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

En komplett grundkurs i Excel med inriktning på hur formler och funktioner kan göra dig effektivare. Excel är ett väldigt kraftfullt verktyg när det handlar om att få ut något meningsfullt ur stora mängder data. Samtidigt fungerar Excel också mycket bra för enkla beräkningar eller för att hålla ordning på nästan vilken information som helst

Läs mer

Excel - Släpp fram potentialen!


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: N1207 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Excel för ekonomer


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1804 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Excel för HR


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1713 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

VBA-programmering


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: H2416 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig hur du kan koppla samman olika program för effektivare arbete med hjälp av Visual Basic for Applications, VBA. Vi visar hur du kan få programmen i MS Office att arbeta tillsammans och hur du kan hämta och använda information från externa datakällor. Att utveckla applikationer för MS Office innebär ofta stora tidsvinster och minskad risk för fel då rutinmässiga arbetsmoment automatiseras. 

Läs mer

Power Pivot för Excel - Kom igång


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: C1310 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >

Power Pivot imponerade när det kom till Office 2010 och i Microsoft Excel 2013 och senare versioner får du än djupare integration av Power Pivots funktionalitet. 
Till exempel, kan du nu importera och relatera stora mängder data från flera källor direkt i Excel med hjälp av en ny inbyggd datamodell utan att behöva gå till Power Pivot-fönstret. Power Pivot tillhandahåller en miljö för än mer avancerad datamodellering och i denna utbildning lär vi dig mer hur just du kan dra nytta av detta.

Läs mer

Excel och PowerPoint - Låt siffrorna tala


Kursen kan företagsanpassas Kurs-ID: N1208 Kursen genomförs på förfrågan
Intresseanmälan >
Denna utbildning passar dig som vill kombinera analysmöjligheterna i Excel med de verktyg för att presentera som erbjuds av PowerPoint. Du kommer att lära dig grundläggande principer för hur du kan omvandla siffror och statistik till lättillgängliga professionella presentationer. För vem? - För dig som regelbundet använder programmet men kanske är... Läs mer

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss på 08-587 116 10 eller info@informator.se


Microsoft Office Specialist. Du får ett värdefullt intyg som visar att du har en verklig kunskap i hur man använder alla funktioner med MOS 2010.

Ring eller maila oss Kontakta oss
för offert
08 587 116 10
info@informator.se