Om Informator

Sedan 1990 har Informator legat i framkant när det gäller att stötta Sveriges yrkesverksamma att ta steget från den akademiska världen ut i arbetslivet och verkligen omvandla teoretisk kunskap till praktisk nytta.

Vårt mål är att med rätt utbildning i rätt tid stötta alla roller oavsett om det gäller ledarskap, Agila metoder, systemarkitektur, server och nätverk eller användare av IT-system. Vi gör detta genom att alltid jobba med målet att leverera utbildning för dig på dina villkor med moderna tekniker och beprövade metoder som stöttar kontinuerligt lärande!

Informator arbetar med kunskapsöverföring som hjälper organisationer och individer att utveckla rätt kompetens.

Vi gör det på flera olika sätt, men alltid med individens lärande i centrum. Utifrån sina mål och förutsättningar, kan våra kunder välja mellan ett antal olika utbildningsformer:

  • Schemalagda utbildningar
  • Företagsanpassade utbildningar
  • Seminarier & Workshops
  • Remote Klassrum (Via konferensanläggning)
  • Remote Cloud Access (Via webbläsare)
  • Personliga IT-coacher
  • Helpdesk

Soprano Group

Informator är en del av Nasdaq OMX-listade Soprano Oyj som är ledande specialister inom kommunikation och IT. Träningsdelen utgörs av Informator, Tieturi och Management Institute of Finland (MIF). Tillsammans är vi Nordens största kompetensutvecklare inom IT och ledarskap med 67.000 kursdeltagare per år.

Soprano Plc logo

Informator har producerat och levererat utbildningar i över 25 år och bidragit till att göra Sverige till en framstående IT-nation. Flera av såväl våra kunder som kursledare har varit en del av vår verksamhet under stor del av denna tid.

Vi arbetar nära er verksamhet och följer innovation och utveckling för att kunna erbjuda er en kombination av erfarenhet samtidigt som ni tar del av den senaste tekniken och modellerna.

För oss är kvaliteten på det vi levererar viktigast och vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001. Ingen kund är den andra lik, därför skräddarsyr vi lösningar för den unika kundsituationen. 

Kvalitetsauktoriserad medlem av UtbildningsföretagenInformator är även medlemmar i Utbildningsföretagen och har ett kvalitetsarbete som godkänts i enlighet med deras kriterier för kvalitetsauktorisation.

Informator har ett omfattande lärarnätverk med internationella områdesexperter samt exklusiva partnerskap som skapar ett fullständigt utbud.

Informator står för kvalitet och är en välkänd leverantör bland Sveriges high-tech-bolag likväl som av offentlig sektor.